Gymnastiek/ Turnen

Dinsdag voor verschillende leeftijden tussen 17:00 – 20:00 uur

Sportvereniging NAS bied gymnastiek aan voor verschillende leeftijden en verschillende niveaus. Gymnastiek is de ideale sport om de grove motoriek van kinderen te ontwikkelen. Het versterkt de balans en coördinatie. Tevens speelt sociale ontwikkeling en de ontwikkeling van zelfvertrouwen in de sociale interactie met andere kinderen een rol.

Bij onze recreatie vereniging kan iedereen mee doen. Plezier in bewegen staat voorop, maar natuurlijk wil iedereen uiteindelijk een oefening op de balk kunnen doen zonder eraf te vallen of een radslag op de lange mat of de tumblingbaan kunnen maken.

Naast de normale gymlessen is er de mogelijkheid uitgenodigd te worden om mee te trainen met de springgroep, maar dit is
als uitbreiding op de gewone gym voor diegene die net iets meer uit de sport willen halen.

Let op! Voor het turnen bij onze vereniging is het turnpakje van de vereniging een vereiste, meer informatie kunt u opvragen bij de leiding van de groep.

* U ziet hieronder drie onderdelen. Echter is het momenteel niet mogelijk om deel te nemen aan het onderdeel gymnastiek voor de meisjesgroepen. Deze groepen zijn voor nu vol. Dit heeft helaas te maken met het feit dat de huidige locatie niet geschikt is voor grote groepen. Zodra de sporthal de Hil weer toegankelijk is zullen de inschrijvingen worden bekeken. Kortom u kunt wel inschrijven, maar pas zoals het er nu uit ziet terecht na de zomer 2023

Schuiven naar boven