Gymnastiek/ Turnen (5+)

Dinsdag voor verschillende leeftijden tussen 17:00 – 20:00 uur

* Deze groep is voor nu vol. Dit heeft helaas te maken met het feit dat de huidige locatie niet geschikt is voor grote groepen. Zodra de sporthal de Hil weer toegankelijk is zullen de inschrijvingen worden bekeken. Kortom u kunt wel inschrijven, maar pas zoals het er nu uit ziet terecht na de zomer 2023

Bij onze vereniging bieden wij verschillende categorieën aan voor het onderdeel gymnastiek, waarbij afhankelijk van de leeftijd wordt gekeken waar de kinderen in welke groep beginnen.

Tijdens de les
Na de warming-up (het begint met lekker bewegen en gymmen) wordt er in kleine groepjes aan verschillende toestellen gewerkt. De lessen zijn zo ingericht dat iedereen op eigen niveau kan oefenen om zo langzaam te werken naar het echte turnen. Het is een spectaculaire sport met uitdaging en je leert op je eigen niveau salto’s te springen, handstanden en reuze zwaaien te maken. De afwisseling in de lessen en het oefenen in kleine groepjes zorgen ervoor dat het plezier gedurende het hele jaar gewaarborgd blijft. De kinderen genieten er van.

In het lesrooster op onze website ziet u de indeling op leeftijd.

Let op! Voor het turnen bij onze vereniging is een specifiek turnpakje van de vereniging een vereiste, meer informatie kunt u opvragen bij de leiding van de groep.