Meisjesgym

Dinsdag voor verschillende leeftijden tussen 17:00 – 21:00 uur

Sportvereniging NAS bied gymnastiek aan voor verschillende leeftijden en verschillende niveaus. Gymnastiek is de ideale sport om de grove motoriek van kinderen te ontwikkelen. Het versterkt hun balans en coördinatie. Tevens speelt sociale ontwikkeling en de ontwikkeling van zelfvertrouwen in de sociale interactie met andere kinderen een rol.

Bij onze recreatie vereniging kan iedereen mee doen. Plezier in bewegen staat voorop, maar natuurlijk wil iedereen uiteindelijk een oefening op de balk kunnen doen zonder eraf te vallen of een radslag op de lange mat of de tumblingbaan kunnen maken.

Naast de normale gymlessen is er de mogelijkheid uitgenodigd te worden om mee te trainen met de selectiegroep. Dit als uitbreiding op de gewone gym voor diegene die net iets meer uit de sport willen halen.