Inschrijven

U vult hieronder volledig het formulier in (minderjarigen dienen toestemming te vragen aan hun ouders/verzorgers).
U ontvangt middels een automatische e-mail een bevestiging van uw inschrijving en vervolgens ontvangt u van de ledenadministratie (we streven er naar binnen 1 à 2 weken) een digitaal bericht met informatie en de factuur.

Lidmaatschap

Een lidmaatschap bij s.v. NAS Benthuizen is per seizoen (augustus tot juli). Leden die bij de start van het seizoen lid zijn, zijn contributie verschuldigd voor het hele seizoen. Als u halverwege een seizoen instapt, betaalt u alleen de resterende maanden.

Lidmaatschap wordt steeds stilzwijgend met één seizoen verlengd. Opzeggingen voor een volgend seizoen dienen uiterlijk voor de laatste lesweek van het seizoen te geschieden, tijdige opzeggingen zijn kosteloos. Uitschrijven geschied via de website, klik hier voor meer informatie.

NB: Wij zijn als vereniging, voor de sportonderdelen gym en turnen, aangesloten bij de gymnastiekbond (KNGU). Bij inschrijving voor deze sportonderdelen, wordt het lid ook automatisch lid van de KNGU (gymnastiekbond). Wij als vereniging dragen zorg voor de aanmelding bij en contributieafdracht aan de KNGU.

10-rittenkaart

Als u zich hieronder inschrijft voor een lesonderdeel met 10-rittenkaart, ontvangt u de eerstvolgende keer bij de les de 10-rittenkaart. Iedere keer dat u aanwezig bent, wordt een vakje op de kaart afgekruist. Als de kaart vol is kunt u via de trainer aangeven dat u een nieuwe kaart wilt. Voor de aanschaf van een 10-rittenkaart ontvangt u vanuit de ledenadministratie een factuur. Een 10-rittenkaart is 6 maanden geldig vanaf de datum van afgifte. U kunt geen restitutie krijgen op 10-rittenkaarten die u niet volmaakt.

Inschrijfformulier

 • U mag vrijblijvend 2x een les mee doen (zie het lesrooster wanneer welke sportgroep is).
  Als het bevalt, mag u na de 2e keer dit formulier invullen om in te schrijven. Inschrijfgeld voor nieuwe leden: € 7,50.
 • Afspraken over hoe we met elkaar en met beeldmateriaal omgaan bij s.v. NAS Benthuizen kunt u lezen in de gedragscode.
 • Let op! Bij de gym is vanaf 6 jaar het NAS turnpakje verplicht. Deze is via de leiding aan te schaffen voor 40 euro (incl. broekje).

AL ONZE ZAALVOETBAL GROEPEN ZITTEN OP DIT MOMENT HELEMAAL VOL. Door hieronder in te schrijven meld je je aan melden voor de wachtlijst.

OOK AL ONZE GYM/TURNEN GROEPEN VOOR DE MEIDEN ZITTEN OP DIT MOMENT HELEMAAL VOL. Door hieronder in te schrijven meld je je aan voor de wachtlijst. NB: voor de groep 3,5-5 jaar en de jongensgroep gym/turnen kun je je nog wel inschrijven.

  Geslacht (verplicht)

  Voor de lesgroepen gebruiken wij appgroepen in Whatsapp om te communiceren over lesgerelateerde zaken.

  * privacyverklaring van de vereniging

  Schuiven naar boven