Inschrijven

Een lidmaatschap bij s.v. NAS Benthuizen is per seizoen (augustus tot juli). Leden die bij de start van het seizoen lid zijn, zijn contributie verschuldigd voor het hele seizoen. Als u halverwege een seizoen instapt, betaalt u alleen de resterende maanden.

Lidmaatschap wordt steeds stilzwijgend met één seizoen verlengd. Opzeggingen voor een volgend seizoen dienen uiterlijk voor de laatste lesweek van het seizoen te geschieden, tijdige opzeggingen zijn kosteloos. Uitschrijven geschied via de website, klik hier voor meer informatie.

U vult hieronder volledig het formulier in (minderjarigen dienen toestemming te vragen aan hun ouders/verzorgers). U ontvangt middels een automatische e-mail een bevestiging van uw inschrijving. Vervolgens ontvangt u (we streven er naar binnen 1 à 2 weken) van de ledenadministratie een digitaal bericht met informatie en de factuur.

Wij zijn als vereniging, voor de sportonderdelen gym en turnen, aangesloten bij de gymnastiekbond (KNGU). Bij inschrijving voor deze sportonderdelen, wordt het lid ook automatisch lid van de KNGU (gymnastiekbond). Wij als vereniging dragen zorg voor de aanmelding bij en contributieafdracht aan de KNGU.

Inschrijfformulier

• U mag vrijblijvend 2x een les mee doen (zie het lesrooster wanneer welke sportgroep is). Als het bevalt, mag u na de 2e keer dit formulier invullen om in te schrijven.
  • Inschrijfgeld voor nieuwe leden:
    -tot 16 jaar is €5,-;
    -vanaf 16 jaar €15,-.
  • Afspraken over hoe we met elkaar en met beeldmateriaal omgaan bij s.v. NAS Benthuizen kun u vinden in de gedragscode vinden.

Geslacht (verplicht)

Bij inschrijving lid jonger dan 16 jaar, dient een van zijn ouders/verzorgers toestemming te geven voor de verwerking van de persoonsgegevens door onderstaande vakje aan te vinken:
Ja ik geef als ouder/verzorger van bovengenoemde persoon toestemming voor inschrijving

* privacyverklaring van de vereniging