Sportvereniging NAS Benthuizen

Gedragscode en Omgang beeldmateriaal s.v. NAS Benthuizen

Onze sportvereniging staat voor een gezellige vereniging waar iedereen met plezier kan sporten. Normaal gedrag hoort hier vanzelfsprekend bij.

Binnen onze vereniging wordt een gedragscode [klik op deze link om de gedragscode te openen] gehanteerd. Met deze gedragscode leggen wij vast wat wij verwachten van onze leiding/coördinatoren, onze vrijwilligers, onze leden, hun ouders, bezoekers en supporters bij alle verenigingsactiviteiten. Naast deze gedragscode gelden er in Sporthal de Hil huisregels.

Daarnaast willen wij als vereniging zorgvuldig omgaan met beeldmateriaal. Nieuwe leden ontvangen bij aanmelding de brief ’toestemming media’. In deze brief staat uitgelegd dat u als lid de mogelijkheid heeft om aan te geven geen toestemming te geven voor het maken en publiceren van beeldmateriaal. Dit kan natuurlijk op ieder moment weer aangepast worden.

Mede hierdoor zijn we in staat een sfeer te creëren waarin iedereen – van jong tot oud – zich veilig en prettig voelt bij onze vereniging. Mocht u vragen hebben verzoeken wij u contact op te nemen met de voorzitter van de vereniging.

Schuiven naar boven