Toezicht en verantwoordelijkheid

Onze coördinatoren en leiding houden toezicht en zijn verantwoordelijk voor de veiligheid in de zaal. Dit betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw minderjarige kind(eren) in bijvoorbeeld de kleedkamer, gangen en hal.

De vereniging is niet aansprakelijk voor materialen die meegenomen worden naar de lessen, maar mocht er iets kwijt zijn kunt u dit altijd navragen. Neem eventueel spullen mee de zaal in tijdens de les. Overige ruimtes binnen de sporthal worden soms gebruikt. In ieder geval maken we gebruik van de groepskleedkamers, dames en heren. Wilt u hiermee rekening houden bij het omkleden.

Wilt u, indien van toepassing, er tevens voor zorgen dat u op tijd aanwezig bent om uw kind te brengen of op te halen na afloop van de les.